Drage balogovke i dragi balogovci, s velikom vas radošću obavještavamo da su naša stručna povjerenstva pregledala sve vaše radove/izvedbe koje ste marljivo pripremali te izabrala učenice/učenike koji su ovoga puta, prema njihovoj (pr)ocjeni, to učinili najbolje. Međutim, ističemo da je došlo zaista mnogo sjajnih radova i vjerujte mi da povjerenstva nisu imala nimalo lak zadatak.

Odmah se i ispričavamo što ste rezultate morali pričekati do danas, tri dana nakon isteka predviđenog roka, no zbog odsustva i službenog puta pojedinih članova žirija nismo mogli u predviđenom vremenskom okviru održati planirane sastanke povjerenstava i potom objaviti rezultate. Nadamo se da ipak ne kasnimo previše i molimo vas za razumijevanje.

Popis najuspjelijih krasnoslovno-scenskih izvedbi i likovnih radova učenika možete pronaći u privitcima na dnu stranice uz ovu objavu. 

Iskreno čestitamo svim istaknutim učenicima i njihovim mentorima te vas ujedno i obavještavamo da ćete u petak, 4. lipnja 2021. (na dan kada se završna svečanost trebala održati uživo u Balogovu Svetom Petru Čvrstecu), s početkom u 14 sati moći pogledati završni program 3. Balogijade. On će u 14 sati premijerno biti emitiran na facebook-stranici Televizije Križevci, a snimka će od 16,00 sati biti dostupna na youtube-kanalu Balogijade kojemu možete pristupiti i preko poveznice na web-stranici Balogijade.

U programu ćete moći pogledati najbolje pojedinačne i skupne krasnoslovno-scenske nastupe učenika, kao i radove odabrane za likovnu izložbu, također i čuti razmišljanja predsjednika naših povjerenstava, stoga vas srdačno pozivamo da nam se pridružite u petak, 4. lipnja 2021. godine na završnom programu vaše i naše 3. Balogijade! 😊

Svim sudionicima naših natječaja, učenicima i njihovim mentorima, zahvaljujemo na iznimno velikom odazivu s obzirom na poznate korona-uvjete u kojima radimo i brojnim pristiglim radovima. Vaš je trud i rad najbolji odgovor na pandemiju i na tome vam od srca hvala!

Na raspisani krasnoslovno-scenski natječaj pristiglo je 135 snimki učeničkih izvedbi u kojima je sudjelovalo ukupno 237 učenika, dok je na raspisani likovni natječaj stiglo 430 likovnih radova učenika iz svih naših županija! Takvo nas htijenje i entuzijazam iznimno vesele i na tome vam svima najljepša hvala! 😊

Nadamo se da ćemo se i u godinama koje slijede družiti u ovolikom broju, a dotada vas pozivamo da proučite web-stranicu Balogijade koja je sada službena stranica manifestacije! Vjerujem da ćete pronaći mnogo zanimljivih podataka o Zvonimiru Balogu, našoj školi, Balogijadi i svemu što joj je prethodilo, a za vas smo pripremili i zanimljiv audiovizualni sadržaj. Uživajte!

Do idućih susreta srdačno vas pozdravlja balogovska ekipa iz Svetog Ivana Žabna i Svetog Petra Čvrsteca! Živjeli!

 

Povjerenstvo za organizaciju 3. Balogijade

 

Sveti Ivan Žabno, 28. 5. 2021.

 

Rezultati krasnoslovno-scenskog natječaja 3. Balogijade

Rezultati likovnog natječaja 3. Balogijade